Zkušenosti a recenze konzumentů Ječmene a Chlorelly

Zelené potraviny mi pomohly vyřešit zdravotní problémy a následně jsem pochopila, že nejlepší je brát je jako účinnou prevenci a začala jsem je doporučovat lidem ve svém okolí.

A abych jim zprostředkovala alespoň část informací a zkušeností uživatelů, které se k tomuto zajímavému a poučnému tématu dozvídám, posílala jsem (od února 2012) zelené pozdravy, jejichž archiv i nové články si můžete prohlédnout na těchto stránkách.
(Jedná se o mé osobní názory, získané informace, zkušenosti a recenze).

Přeji příjemné počtení, Marcela Kovaříková

Často se setkávám s názorem, že v létě zelené potraviny nejsou potřeba, protože jíme více ovoce a zeleniny. Je tomu ale opravdu tak? Ač sama také v létě jím hodně ovoce a zeleniny a mé chuťové buňky si to maximálně užívají, osobně své zdraví raději podporuji i ječmenem a chlorellou...

Solární alergie byl jedním z "drobných" zdravotních problémů, které jsem měla před 15 lety, kdy jsem začínala s ječmenem a chlorellou. Myslela jsem si, že k životu prostě patří a musím se s ní smířit. Dnes už vím, že tomu tak není :-)

K dnešnímu tématu mě inspirovali lidé mluvící o jarní únavě, kterou aktuálně pociťují. Uvědomila jsem si totiž, že se mě vlastně také týká, ale zmírňuji ji pomocí nápoje ze zeleného ječmene.

Uvažujete o jarním či velikonočním půstu nebo už ho dokonce držíte? Pak by pro Vás mohla být zajímavá informace, jak Vás v tomto období může podpořit ječmen a chlorella. Dočtete se ji v tomto článku.

Patříte mezi lidi, kteří si dávají různá novoroční předsevzetí? A pokud ano, dokážete je dodržet? Ať tak či onak, mám pro Vás dnes tip na novoroční předsevzetí, jehož dodržení je velmi snadné a odměna veliká – lepší zdraví a více energie!

Kdo z Vás má děti školou povinné, jistě mi dá za pravdu, že marodění se nikdy nehodí. Pokud se chcete na nový školní rok připravit, můžeme vřele doporučit zelené potraviny. A pokud je Vaše děti ještě nekonzumují, doporučujeme začít co nejdříve...

Na téma zánětů močových cest mě v tomto letním čase přivedlo hned několik lidí v mém okolí, kteří v poslední době užívali antibiotika na tuto diagnózu. Došlo mi totiž, že po těch 14 letech, co zelené potraviny jím, jsem v tomto směru naprosto v pohodě - ťuk, ťuk. A tak jsem přemýšlela, čím to je.

Reklam na různé enzymoterapie na nás útočí více než dost - a fakta v nich uvedená určitě platí. Otázkou je pouze, zda byly v laboratořích vybrány a smíchány opravdu ty nejlepší enzymy a zda se nezapomnělo na některé další prvky a vazby, které enzymy pro správnou funkčnost potřebují.

Lepší nežli si tu číst, je zelené začít jíst :-)

V případě zájmu o kvalitní a čerstvé produkty si můžete bezplatně zřídit přístup do klientské sekce a objednávkového systému, který Vás k ničemu nezavazuje.


Můžete nás také kontaktovat.
Rádi vyřídíme Vaši objednávku a zodpovíme Vaše dotazy :-)