Ječmen, chlorella a chřipková epidemie či dokonce pandemie
Nějak zkrátka nemohu chřipkovou epidemii nechat bez komentáře. Je totiž všude okolo nás. Média jí jsou plná, ve škole a školce je polovina dětí a učitelů, třídy se spojují, lékárny jsou plné lidí, kteří kupují rychlé "vyprošťováky" všeho druhu, aby náhodou nechyběli v práci, protože jsou "nepostradatelní". Dozvídáme se mimo jiné, že na očkování už je pozdě a že vlastně stejně na dobrou polovinu chřipek nezabírá. Nepřijde Vám to vše trochu absurdní?
Přiznám se, že mě dnes už ano. Myslím si totiž, že důležitá je prevence, nebo lépe pravidelné posilování imunity. Naše těla si totiž s chřipkou dokážou velmi dobře poradit, mají-li k tomu ovšem podmínky. A nejjednodušší způsob, jaký jsem objevila, je pro mě a mou rodinu pravidelná konzumace zelených potravin. Je to snadné a hlavně žitelné - denně nějaký ten zelený koktejl, k tomu tabletky chlorelly. Tělo se pročistí, vyživí, odkyselí a v případě náporu bojuje. Opět chci ale připomenout, že to neznamená, že už nikdy neomarodíme (ty viry jsou i okolo nás, a jak si možná vybavíte, na onemocnění má vliv také psychika a pohyb). Každopádně pokud pravidelně jíme zelené, pravděpodobnost nákazy je nižší a pokud přece jen nemoc propukne, rozdílný je hlavně její průběh. Je výrazně mírnější a trvá kratší dobu. Nesmíme ale zapomenout dát tělu prostor k vyléčení a chřipku "vyležet". Alespoň první 2 dny. Vždyť pokud nám není dobře, stejně fungujeme v práci jen částečně, nejsme tak výkonní, děláme různé chyby a nemoc nakonec většinou stejně propukne. A trvá pak delší dobu. (Nebojte, nahraditelní jsme všichni).
A ještě přidávám odkaz na krátký, ale o to zajímější článek o paralenu. Mimo jiné se v něm dočtete, že "již 8 tablet Paralenu během jednoho dne vás může zabít." A také varování, že se nemá kombinovat s Coldrexem, nechceme-li si poškodit játra. (Já osobně jsem tuto informaci netušila, doufám, ale, že ti, co tyto 2 léky kombinují, poučeni jsou!)
A ještě musím dodat, že mi nepřijde jako náhoda, že většina "setkání jedlíků zelených potravin" se v této době točí okolo jednoho tématu. "Všichni okolo nás jsou nemocní a naše rodina nikoliv. Popř. něco se o mě pokoušelo, ale zvýšil(a) jsem dávkování zelených potravin a nemoc se nerozjela." V této souvislosti ještě upozorním na to, že chlorellu je dobré zvyšovat jen před propuknutím nemoci (max. 3 dny, klidně 3x50 tablet denně - v tomto dávkování má totiž antibiotické účinky). Když ale nemoc propukne, železo v chlorelle obsažené naopak podporuje množení virů a bakterií. V tuto chvíli se proto vraťte na dávkování preventivní (do 20 tablet za den).
A na závěr jako vždy posílám krátkou zelenou zkušenost, která je potvrzením dnešního tématu. Jedná se o e-mail jednoho mého odběratele, který mě moc potěšil na podzim:
"Přidám svoji zkušenost s GW: Na Vánoce to budou dva roky, co jsme začali pravidelně užívat Chlorellu a Ječmen a v tomto období jsme neměli jedinou virózu nebo něco podobného!!!
Nepřipadám si, že bychom byli zdravější, krásnější a mladší díky GW, ale ten efekt bez virózy nám úplně stačí!!!
Když se o nás něco začne pokoušet tak zvýšíme dávky a druhý den není po viróze ani památky. Klepu to na dubový stůl !! Ještě jednou děkuji a jsem s pozdravem J.H."
Co dodat? Přeji
Vám, ať vám zdravý životní styl pomůže vyhnout všem nemocem (nejen té jedné - popolární)!
Marcela
V případě zájmu o kvalitní a čerstvé produkty si můžete bezplatně zřídit přístup do klientské sekce a objednávkového systému, který Vás k ničemu nezavazuje, nebo nás kontaktujte.
Rádi Vám zodpovíme Vaše dotazy a vyřídíme Vaši objednávku :-)